Priser

Det er nu muligt at spare 20% på dine behandlinger ved at købe klippekort.

Det er muligt at vælge i mellem tre forskellige behandlingslængder, henholdsvis: 30 min., 45 min. og 60 min.

Så kan du vælge den længde, som passer bedst til dig.

Du kan købe klippekort lige her.

Har du spørgsmål kan du finde de oftest stillede her, eller kontakte mig på tlf.: 60 61 74 37.

30 min. behandling

295 kr / 5 klip 1180 kr

Fokuseret fysiurgisk massage af et problemområde, f.eks. fod, nakke/skuldre eller arm. Tiden er ideel hvis du ønsker ansigt eller hovedbundsmassage. Hårdheden af trykket vil blive tilpasset til dit ønske.

45 min. behandling

395 kr / 5 klip 1580 kr

Det er muligt at arbejde dybere med et problemområde eller få masseret en større del af kroppen, f.eks. fødder eller hele ryggen.

60 min. behandling

495 kr / 5 klip 1980 kr

Nyd en afslappende helkropsmassage, eller få bearbejdet en større del af kroppen. Anbefalet tid til gentagende problemområder, f.eks. hovedpine eller iskiassmerter.

90 min. behandling

695 kr / 5 klip 2780 kr

Luksus behandling af hele kroppen. Kom ned i tempo og nyd at blive forkælet. Der er mulighed for fordybelse i flere områder.

60 min. hotstone massage

550 kr

Oplev en blid dybdegående massage, hvor du bliver masseret med basaltsten, der er varmet op til 60 grader. Varmen er med til at berolige dit nervesystem og afspænde musklerne, så der kan arbejdes godt i dybden med disse.

90 min. hotstone massage

775 kr

Luksus hotstone behandling, hvor du kommer ned i tempo og giver din krop lov til at slappe helt af. Der bliver arbejdet dybt ind i musklerne på en blid måde som efterlader kroppen varm og afslappet. Især god i vinter og koldt vejr.

Hot stone massage