3 tip

3 måder at stresse af i sommervarmen

Ferietid er oftest også hovedpine tid for mange dansker.

Vi er så stresset i vores hverdag at kroppen skubber alle problemerne foran sig. Når vi så får ferie bliver vi ramt at spændninger og hovedpine; nogle bliver endda syge.

Man fristes til at tro, at ferie så er dårligt for os, men det er det bestemt ikke. Ferie giver kroppen mulighed for at komme af med alt den ophobede stress, som kroppen har samlet sammen.

Men tøv ikke! Her er 3 ting, som du kan gøre for at få en stressfri ferie.

1. Tag ud og svømme.

Svømning er godt for kroppen på rigtig mange måder, bl.a. har vand en afslappende effekt på kroppen, og det er ligegyldig om du svømmer, leger eller bare ligger og flyder.

Selv det bare at være i nærheden af vand som bevæger sig kan få os til at geare ned og stresse af. Så grib badetøjet eller sommerhabitten og tag i svømmehallen, til stranden, forbi den lokale sø eller vandløb med et tæppe og en picknick kurv og kom i gang med afstresning.

Svane med unger i vand

2. Tid til at lave ingenting

Ligesom i hverdagen, har vi også alt for travlt i vores ferie. Vi skal nå både at hygge os med alle (familie, børn, venner og naboer); at se seværdigheder, og at lave eller færdiggøre projekter på både hjemmet og haven. Vi sætter alt for store mål og vi ender med at blive mere stresset end vi ville være på arbejdet.

Men der er en løsning!

Lav ingenting! Tag dagen som den kommer, hvis det eneste som du har lavet hele dagen er mad og spille spil med familien, så har dagen ikke været spildt. Du har nemlig givet din lov til at slappe af og så ha det været en god dag-

3. Massage

Folk stresse af i solen med udsigt over vand

Massage er ikke kun godt for dig, når du har smerter.. Det har også en afstressende effekt på kroppen og på dit mentale helbred.

Er du taget et andet sted på ferie, kan det være en sjov og dejlig oplevelse at få en behandling hos den nærmest massør eller spa sted. Der er endda hoteller hvor du kan tage på spaferie, hvor det eneste du skal gøre er at nyde hvert øjeblik.

Du kan selvfølgelig også vælge at booke en tid her hos mig, inden du har ferie så du max klar og afstresset til at nyde ferien.